beweging

Koppel je Tablet of Smartphone aan je fitnessapparaat!

Wandelen op de Ramblas, hardlopen in Central park (NY) of de alpe d’huez bedwingen? Met de nieuwe fitnessapparaten van Focus Fitness met App functionaliteit is dit allemaal mogelijk. Koppel je Ipad, Iphone of Android device met je trainingsapparaat en je kunt trainen waar en wanneer je maar wilt. Focus Fitness levert diverse hometrainers, crosstrainer en loopbanden met deze functionaliteit.

Download de App uit de Appstore of Google Playstore, koppel het fitnessapparaat met je Smartphone of tablet, kies je route en begin met je training.

Je kunt wandelen of fietsen waar je ook maar wilt. Loop alvast door de winkelstraat van je vakantiebestemming van het komende jaar, fiets de mooiste routes door Oostenrijk en Zwitserland of ren over de boulevard van Copacabana, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met de verschillende view mogelijkheden kun je zelf kiezen hoe je de route bekijkt. Street view, laat je levensecht buiten lopen over de hele wereld, Map view maakt het eenvoudig om uw huidige locatie bepalen en Satellite view biedt een uitstekende bird’s eye view van de wegen die u bewandeld

Maar dat is nog niet alles, het fitnessapparaat past zijn weerstand aan op het moment dat je ook inderdaad de berg opfietst of rent, dus als je de de alpe d’huez bedwingt voel je ook daadwerkelijk de weerstand toenemen de app simuleert de echt route.

Het enige wat je nodig hebt is een Iphone, Ipad of Android Device en een geschikt fitness apparaat.

Deze Focus Fitnessapparaten met Tablet functie zijn o.a. te koop bij Betersport. Klik op de link fitnessapparaat met App functionaliteit en bekijk het complete assortiment.

Nog geen reacties

Voeg een reactie toe