Blog, Dieten, Koolhydraten

Afvallen met South Beach dieet

Het South Beach dieet is een dieet dat opgesteld is in Amerika, om daar beroemdheden te helpen om gewicht te verliezen voordat zij bijvoorbeeld een rol zullen spelen in een film of een tv-serie. Het dieet is zo opgesteld dat er veel gewichtsverlies zal zijn in korte tijd, zodat men er goed uit zal zien zodra zij de rol moeten gaan spelen. Het is daarom ook een populair dieet bij eenieder die graag in korte tijd veel gewicht wil verliezen. Het South Beach dieet wordt dan ook door velen aangeraden, omdat er veel resultaat te zien zal zijn in korte tijd. Als je dus veel kilo’s in korte tijd wilt verliezen, dan is het slim om te kiezen voor het South Beach dieet.

 

Minder koolhydraten

Het dieet heeft als centrale punt dat er veel minder koolhydraten gegeten zullen worden. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat het lichaam veel meer vet aanmaakt, en dat moet je natuurlijk niet willen als je bezig bent met afvallen. Als het lichaam minder vet aanmaakt, dan zul je ook veel meer vet gaan kwijtraken. Dit is dan ook de essentie van het South Beach dieet, en hier is dan ook het succes aan te danken. Door slim gebruik te maken van een lagere inname van koolhydraten, is het mogelijk om veel vet te verliezen. Hierdoor zul je uiteindelijk merken dat je veel minder zwaar zult worden. Je zult zien dat jouw lichaam een stuk strakker en slanker zal zijn, en dus merk je dat het South Beach dieet ook echt werkt.

 

Wist je dat: het South Beach dieet in eerste instantie bedacht was voor de sterren uit Hollywood? Vaak moesten deze filmsterren nog enkele kilo’s kwijtraken voordat zij in aanmerking kwamen voor een bepaalde rol. Er is toen een dieet opgesteld dat deze sterren zou helpen om deze kilo’s te verliezen, namelijk het South Beach dieet. Hiermee hebben deze sterren geweldige resultaten behaald in zeer korte tijd, waardoor het voor hen mogelijk was om ruim op tijd de goede lichaamsbouw te hebben voor de rol, en zo de rol ook daadwerkelijk te krijgen. Nog steeds maken veel sterren gebruik van het South Beach dieet wanneer zij in aanmerking willen komen voor een bepaalde rol.

 

Verschillende fases

Tijdens het South Beach dieet ga je door vier verschillende fases, waarin je steeds weer andere voeding mag eten. In het begin mag je zo min mogelijk koolhydraten, en hier moet het lichaam een tijd lang aan wennen. Zodra het lichaam hier eenmaal gewend aan is, is het tijd om weer meer koolhydraten binnen te krijgen. Door dit te doen, zal het lichaam beter om kunnen gaan met de koolhydraten. Hierdoor zal het South Beach dieet ervoor zorgen dat je ook tijdens het nuttigen van deze koolhydraten nog steeds gewicht zult verliezen.

In de derde fase mag je steeds weer meer voeding eten. Zo is het in de derde fase van het South Beach dieet weer toegestaan om bijvoorbeeld aardappelen te eten. Daarnaast mag je ook pasta eten, meer groenten eten en bepaalde drankjes nuttigen. Hierdoor zul je merken dat je nog steeds gewicht zult gaan verliezen. Na de derde fase is het noodzaak om goed de vierde fase in te gaan, omdat je daarin gaat leren hoe je op het huidige gewicht kunt blijven. Het is natuurlijk mooi dat je veel gewicht verloren bent gedurende de weken dat je het South Beach dieet helpt gevolgd, maar het zou zonde zijn als je al deze kilo’s weer terugkrijgt.

Nog geen reacties

Voeg een reactie toe