beweging, Blog

Afvallen zonder dieet

Hoe raak ik gewicht kwijt, zonder te lijnen?

Ons gewicht, het is een veel besproken onderwerp. Sommige mensen zijn te dik, andere hebben te veel vet. Bijvoorbeeld op de buik of rond de heupen. Vaak wordt er dan ook naar een oplossing gezocht. Op televisie is veel te zien en wordt er  reclame gemaakt voor verschillende dieet producten. Maar hoe zou het zijn als je zou kunnen afvallen in een week zonder dieet ? Er zijn verschillende methode’s die kunnen worden toegepast. Zodat het afvallen in ieder geval niet lijkt op een dieet.

Hoe kunnen we afvallen in een week zonder dieet?

Het lichaam zit complex in elkaar, dat is een ding dat zeker is. Het is namelijk niet zo dat wanneer je jezelf uithongert, je meteen gaat afvallen. Wanneer er voldoende eten binnen komt, en er wordt genoeg bewogen kun je snel afvallen zonder dieet. Het kacheltje moet als het ware blijven branden. Een goede tip is om minimaal 6 keer per dag te eten. Begin bijvoorbeeld s’ochtends met wat yoghurt met muesli. Probeer muesli te kopen zonder suiker. 2 uurtjes na het ontbijt zul je waarschijnlijk al weer een beetje  trek krijgen. Geen probleem, neem bijvoorbeeld een appel of een stukje ontbijtkoek. Probeer zoveel mogelijk combinaties uit. Je kunt zo de hele dag door blijven gaan, en voor je gevoel eet je meer dan je voorheen deed. Wanneer  je deze techniek combineert met een half uurtje fietsen of lopen per dag, kun je gemakkelijk afvallen in een week zonder dieet. Ga je elke dag met de bus of auto naar je werk?  Pak dan een keer de fiets. Je zult merken dat je jezelf hierdoor ook beter gaat voelen. Lekkerder  in je vel en tegelijkertijd afvallen zonder dieet, leuk toch?

Bij een dieet kun je al snel een naar gevoel krijgen. Vaak doen mensen het liever niet. Er hangt een beetje een negatieve sfeer rondom het woord. Gelukkig weet jij nu dat je kunt afvallen zonder dieet. En kun je weer plezier krijgen in het afvallen!

P.s. Er zijn ook dieten die meer inspelen op de manier waarop jij  met afvallen omgaat i.p.v. je alleen te richten op je eetgedrag. Een voorbeeld hiervan is : Het mentale dieetplan >> Lees verder <<

1 reactie op “Afvallen zonder dieet”

  1. On april 9, 2012 at 9:46 am afvallen in een week responded with... #

    Hallo beste

    Mooie blog met zeer veel nuttige informatie over afvallen in een week ben er zeker van dat je met deze blog veel gaat scoren op gebied van de mensen overtuigen dat het echt werkt het mentale dieet plan. Want afvallen is ook niet moeilijk zelfs echte liefhebbers van eten kunnen afvallen zonder dat lekkere eten te laten staan en dat wil toch al iets zeggen niet.

Voeg een reactie toe