Blog, Dieten

Het Modifast dieet

Er worden steeds meer producten op de markt gebracht die kunnen helpen bij het verliezen van gewicht. Zo is er nu ook Modifast, een serie producten die helpen bij het verliezen van gewicht. Er zijn vier verschillende categorieën producten van Modifast, welke ieder hun eigen werking hebben. Het is daarom goed om eerst zelf te kijken welk doel je voor ogen hebt qua gewichtsverlies, zodat je hierop kunt inspelen met de producten van Modifast.

Modifast Intensive: intensief afvallen

Met deze productlijn van Modifast eet je dagelijks drie gevarieerde maaltijden, waardoor je op zowel korte als lange termijn gewicht gaat verliezen. De drie maaltijden per dag leveren namelijk maar 500 calorieën, terwijl je normaal op een dag ongeveer 2000 calorieën binnenkrijgt. Het lichaam krijgt hierdoor dus veel minder energie, en daarom moet er een andere energiebron gezocht worden. Nieuwe energie krijgt het lichaam dan door het verbranden van vet, omdat dit omgezet wordt in energie. Hierdoor ga je dus afvallen. De voeding zit boordevol vitaminen, eiwitten en mineralen, dus je hoeft niet bang te zijn dat het ongezonde voeding is. Het programma is zo opgebouwd dat je een balans vindt tussen minder eten en gezond leven, en dat hebben zij dus Modifast Intensive genoemd.

Modifast ProtiPlus 3.2.2: Snel enkele kilo’s verliezen

Dit programma bestaat uit veel lekkere voeding, dus je mag veel zoete voeding eten. De producten van Modifast in deze lijn zo zo opgebouwd, dat je gewoon je normale hoeveelheid eiwitten en vitaminen binnenkrijgt. De Modifast ProtiPlus 3.2.2-lijn is bedoeld voor mensen die graag in korte tijd veel kilo’s willen verliezen. Hier spelen zij op in door de voeding, welke allen Modifast-producten zijn, extra lekker te maken. Zo eet je tijdens dit programma namelijk koekjes, repen, milkshakes, drankjes en pudding van Modifast, welke in verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Deze producten vullen de maag goed, waardoor je veel minder hongergevoel zult hebben gedurende de dag. Dit is mooi meegenomen, want hierdoor zal het diëten veel gemakkelijker gaan. Je hebt gedurende dit programma drie dagen waarin je intensief bezig bent met je voeding, waarbij je alle maaltijden vervangt met de producten van Modifast. Daarna komen twee dagen waarin je slechts enkele maaltijden van de dag vervangt met de producten van Modifast. De laatste twee dagen van de week, dus het weekend, vervang je geen enkele maaltijd met de producten, maar eet je dus gewoon normale voeding. Hierdoor gaat het lichaam gedurende de week veel meer vet verbranden, en zul je uiteindelijk merken dat je veel gewicht gaat verliezen. Gemiddeld viel men 3 kilo af in vier weken.

Modifast Snack&Meal: Licht afvallen en op gewicht blijven

Met deze productielijn vervangt Modifast jouw normale maaltijden met snacks, zoals shakes, repen en nog meer snacks. Door uw huidige maaltijden te vervangen met de producten van deze Modifast-lijn, is het mogelijk om veel af te vallen. De maaltijden van deze lijn bevatten namelijk veel minder calorieën dan de normale maaltijden die je eet, waardoor je dus veel minder energie binnenkrijgt. Het lichaam moet dit opheffen door zelf meer energie te maken, en dit krijgt het lichaam door vet te verbranden. Je gaat dus vet verbranden, en hierdoor val je kilo’s af. De snacks, shakes en repen zijn in verschillende soorten en smaken te verkrijgen, dus er is voor ieder wat wils. Je kunt de Modifast-producten bestellen via de website van Modifast, of deze in de supermarkt kopen.

Modifast Laboratoires: doelgericht werken aan je figuur

In deze lijn van Modifast bestaan er verschillende soorten sublijnen. Allereerst is er Modifast 45+ Slanke Lijn. Met deze lijn kunnen mensen die ouder zijn dan 45 gewicht verliezen, en hierdoor een slanker lichaam krijgen. Het programma is zo opgezet dat je veel minder voeding nodig hebt, en dat je daardoor bij de buik veel meer kilo’s zult gaan verliezen. Juist wanneer je ouder bent, kan het lastig zijn om op gewicht te blijven. Daarnaast wordt ook jouw huid minder strak. Met deze lijn zorg je er juist voor dat je huid strakker wordt, en dus de buik uiteindelijk ook strakker zal worden.
Met Modifast Platte Buik zorg je ervoor dat er veel minder vet op en rondom jouw buik zal zitten, waardoor je er veel slanker uit gaat zien. Het is een medisch hulpmiddel dat je kunt gebruiken voor dit doel. Het product verzorgt alles rondom de buik goed. Daarnaast zul je door dit middel ook een veel minder opgeblazen gevoel hebben in je maag, waardoor je je dus ook een stuk beter zult gaan voelen. En vooral dat laatste kan voor veel mensen veel goeds betekenen.
Met de speciale lijn voor mannen, Modifast Laboratoires men, speelt Modifast in op de vraag naar afslankproducten voor mannen. Ook mannen hebben steeds meer last van overgewicht, en dankzij dit product kunnen zij hier iets aan doen. Het product zorgt ervoor dat er een strakkere buik gerealiseerd kan worden voor mannen, waardoor deze veel strakker in hun vel zullen zitten. Al het overtollige vet wordt weggewerkt met het product, zodat de man er veel slanker uit zal gaan zien.
Als laatste is er nog Modifast Fat Blocker. Dit product helpt bij het tegenhouden van het proces van het aanmaken van vet, waardoor het veel moeilijker is voor het lichaam om nieuwe stukken vet op te slaan. Daarnaast stimuleert het ook nog eens de vetverbranding. Er komt dus veel minder vet bij, en er wordt ook meer verbrand. De logische conclusie die je hierbij kunt trekken is natuurlijk dat je gaat afvallen, en dat is ook precies wat dit product voor je zal gaan betekenen.

Nog geen reacties

Voeg een reactie toe