Dieten

Soehnle keukenweegschaal review

We kennen het allemaal wel, de recepten uit bekende receptenboeken. Ze bevatten altijd strikt afgemeten ingrediënten. 200g van dit of 35g van dat. Het is natuurlijk onmogelijk om zo een gerecht goed klaar te maken zonder keukenweegschaal. Daarom heb ik onlangs deze keuken weegschaal van Soehnle aangeschaft.

Met een strak design voldeed de weegschaal aan de verwachtingen die ik ervan had. Met bekende functies zoals TARE en zonnecellen is de keukenweegschaal één van de beste in zijn soort.

Qua functionaliteit verschild de weegschaal niet veel van zijn concurrenten, maar ik kwaliteit zeker wel. Waar andere weegschalen na intensief gebruik verkeerde meetwaardes aangaven blijft het apparaat van Soehnle nauwkeurig te werk gaan.

Door het grote oppervalk aan zonnecellen is er ook altijd voldoende energie, zelfs als je de weegschaal voor langere periodes in een donkere kast hebt staan. De glazen plaat is makkelijk te verwijderen en apart met water schoon te maken. De knoppen zijn duidelijk zichtbaar en makkelijk te bedienen.

Ik ben tevreden over mijn aankoop en hoop nog veel plezier te hebben van deze Soehnle keukenweegschaal.

Nog geen reacties

Voeg een reactie toe